Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj mladší přípravky 11.1 Rokytnice v Orlických Horách

21. 1. 2020

V sobotu, 11.1.2020, nás čekal první halový turnaj. Našimi soupeři byly Rokytnice, Borohrádek, České Meziříčí, Černíkovice a Týniště nad Orlicí.

Výsledky : 

- hráno 1x12 minut

Rokytnice 4:0 Kostelec nad Orlicí

Kostelec nad Orlicí 3:1 Borohrádek 

G : 2x Bečvář, 1x Frýda

Kostelec nad Orlicí 0:2 České Meziříčí

Černíkovice 2:2 Kostelec nad Orlicí

G : 2x Frýda

Týniště 4:1 Kostelec nad Orlicí

G : 1x Frýda

 

Komentář k turnaji :

Celý turnaj se odehrával v příjemném prostředí haly v Rokytnici v Orlických horách. Do prvního zápasu proti domácím jsme paradoxně, vůči výsledku, nevstoupili špatně. Po našich dvou neproměněných šancích se vedení ujmula Rokytnice, když hráč prostřelil brankáře. Zápas se odehrával ve stylu : My máme míč, oni ne. My šance nedáme, oni ano. V tomto duchu se nesl celý zápas.

V druhém zápase jsme nastoupili proti Borohrádku. Kluci si s nepříjemným soupeřem poradili dobře. Dvakrát se prosadil Vilda Bečvář a jednou Matyáš Frýda. 

Třetí zápas nás čekalo České Meziříčí. V podzimní části soutěže jsme s tímto soupeřem hráli velice vyrovnané zápasy. Nic se nezměnilo ani tady. Bojovný zápas, šance střídala šanci, ovšem opět nás zklamala koncovka.

V předposledním zápase jsme si to rozdali s Černíkovicemi. Černíkovice mají na svojí kategorii nadstandartní hráče, kteří jsou velice zdatní v individuálních činnostech, jako je vedení míče, přihrávka, střela. Nicméně na tento turnaj přijeli s 6 hráči, kteří byly mladšího ročníku. Tím náš výkon neshazuji, pouze bych po klukách chtěl, aby si více věřili. To v zápase předvedl dvakrát Matyáš Frýda. 

Poslední zápas nás čekalo Týniště nad Orlicí. Týniště zatím turnajem proplouvalo suverénně, když každému soupeři dali snad více než 5 gólů. My jsme do zápasu vstoupili s jasnou věcí - nebránit, ale útočit. I přes 4 inkasované branky musím kluky pochválit, protože ukázali, že mohou hrát úplně s každým. Pouze musíme zlepšit naší koncovku. Věřím v to, že nemáme špatný tým, ale je na čem pracovat.

 

11-kostelec-castolovice.jpg