Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro rodiče

15. 12. 2019

Na tomto webu budeme aktuálně vkládat termín a čas tréninkové jednotky a turnajů.

Rubriky v menu:
V rubrice docházka budeme průběžně doplňovat aktuální docházku všech hráčů. 
V rubrice nominace budeme vkládat nominace na turnaje. U předpřípravky bude nominace vložena vždy v pondělí večer.
U mladší přípravky bude nominace vložena nejpozději ve čtvrtek do 12 hod.
V rubrice tréninkový cyklus budeme zveřejňovat 14-ti denní plán na co se budeme konkrétně zaměřovat v TJ s konkrétním cílem.

Omluvenky:
Pro omluvenky na TJ, či utkání bude vložena rubrika, kam každý z vás bude omlouvat svého syna/dceru.
Omluvenka bude jednoduchá. Jméno hráče, den (TJ, či zápas) a důvod. Jde o to abychom jsme měli přehled o každé omluvence a podle toho si i mohli připravit trénink dopředu a nemuseli improvizovat podle toho, kolik dětí přijde. O to větší kvalitu může trénink mít a zároveň chceme vštěpovat dětem zodpovědnost v kolektivním sportu.
Omluvenky prosím piště včas. V případě, že by jste vaše dítě potřebovali omluvit a neměli zrovna přístup na internet, prosíme omluvenku přes email, či mobilní telefon formou sms.
Omluvenky u U8 na víkendové turnaje prosíme v co největším předstihu, aby jsme mohli včas zareagovat a hráče nahradit jiným.

Nominace:
Na každý turnaj budeme nominovat hráče především dle docházky, a chování v TJ. Chování v TJ je myšleno, jak pracuje, či jak se chová. Pokud hráč bude mít nejlepší docházku, ale trénink bude narušovat a nebude plnit jasně dané pokyny, nebude na utkání nominován. Chceme hráče připravovat jak po sportovní stránce, tak i po stránce chování v kolektivním sportu. Vše začíná a končí pozdravem. 

Nekázeň:
Po domluvě s vámi jsme se rozhodli zpřísnit metr. Na TJ to bude nastavené tak, že v případě 3 upozornění za kázeňský prohřešek bude vykázán z TJ. Opatření je nastaveno tak, že pokud jeden hráč narušuje trénink, strhává ostatní a tím pádem tréninková jednotka nemá význam jak pro děti, tak pro nás trenéry. Fotbal není dětský koutek, je to dobrovolná sportovní činnost.

Sraz na TJ/turnaj:
Sraz na turnaj budeme zveřejňovat min. týden dopředu, dle času turnajů. Na každý trénink vás prosíme nejpozději 10 min. před začátkem. Jsme omezeni časem na hřišti, kde se musíme vystřídat všechny kategorie. Pokud se budeme scházet v čas začátku nebo po začátku okrádáme o aktivně využitý čas pouze děti. Nikoliv nás trenéry. 

Veříme, že díky tomuto webu bude vše přehlednější a jednodušší. V případě nějaké náhlé změny v čase tréninku, či zrušení bude umístěno zde. Pokud to bude v den tréninku rozešleme sms.

Děkujeme za přečtení a budeme se těšit na další spolupráci s vámi a především s vašimi dětmi.

Trenéři.